Våra partners

 

Värdebaserad försäljning

De flesta företag i ledande position är utsatta för en stark priskonkurrens. För att komma runt detta problem måste man som företag säkerställa att säljarna har en förmåga att visa kunderna att just deras lösning, även om de begär ett högre pris, kommer att bli mer lönsam för kunden på sista raden. Det kallas Värdebaserad försäljning.

Värdebaserad försäljning kräver en tydlig säljprocess och en konsultativ approach, i kombination med konkreta säljverktyg som tydliggör den ekonomiska nyttan för kunden. Vi samarbetar med MARO sälj & ledarutveckling som har en gedigen erfarenhet inom detta område.

Vill du veta mer, klicka här.

 


 

N'GAGER

En virtuell personlig tränare i din smartphone, surfplatta eller dator

 

 N’GAGER är ett molnbaserat verktyg som stimulerar våra inre motivatorer och skapar ett engagemang som varar över tiden, samtidigt som känslan av meningsfullhet ökar genom en löpande och omedelbar feedback längs vägen. Som Runkeeper – men på jobbet. N’GAGER hjälper er genom att visualisera de områden där organisationen är mest aktiv, liksom motsatsen. N’GAGER hjälper er att få nya kunskaper och förändringar att fungera i det dagliga arbetet. Frank Consulting använder N'GAGER i utbildningar och förändringsprojekt.