Vad vi erbjuder

Ett företags förmåga att konkurrera, skapa värde och tjäna pengar avgörs av ett antal faktorer. För att göra det överskådligt har vi valt att dela in dessa faktorer i fyra olika områden – strategi, styrning, organisation och kultur. Dessa områden samverkar i alla organisationer och om du som kund har kontroll över samtliga, är dina chanser att lyckas, och att driva lönsamhet, väsentligen större. Inte sällan har man dock något område som inte löper lika smidigt som andra. Ibland är det en processfråga, ibland kultur, ibland enskilda anställda. Men ofta kan man härleda problemen till ledarskapet i sig, som ju trots allt sätter både färdriktning, organisation och kultur i företaget.

 

 

Vi på FRANK Consulting utgår alltid ifrån denna modell när vi tillsammans med kunden identifierar var resurser borde sättas in. Vi utmanar er att tänka i både den hårda (strategi & styrning) och den mjuka (organisation & kultur) dimensionen för att bäst förstå var era utmaningar ligger.

Vi vänder oss till dig som är ledare för ett team, en avdelning, ett företag. Vi arbetar med varje kund på ett unikt sätt – tillsammans sätter vi ihop ett program eller process anpassat utifrån kundens speciella situation. I menyn nedan kan du läsa om våra vanligaste arbetsområden.